Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 2 червня

ВАЖЛИВО
02.06.22 - 20:59

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 2 червня.

ГОЛОВНЕ:

 

На криворізькому напрямку фронту ситуація залишається напруженою, але повністю контролюється Збройними силами України. Бійці наших військових частин ведуть успішні бойові дії на далекому периметрі. Ми вміємо не лише ефективно захищатись, а й бити ворога. Окупанти продовжують зазнавати втрат у живій силі та техніці. За офіційними даними Міністерства оборони України по криворізькому напрямку, ворог змушений перейти до оборони непідготовлених рубежів і продовжує знищувати транспортну інфраструктуру.

 

Ворог продовжує обстріли з усіх видів РСЗВ та ствольної артилерії по всій лінії зіткнення. Зокрема, щодо Криворізького району, сьогодні орки не раз обстрілювали з артилерії території Зеленодольської та Апостолівської громад. Вороги завдали удару зі ствольної артилерії по приватному сектору в Мар'янському, пошкоджено будинки та газопровід. ДСНС займається гасінням пожежі. Щодо постраждалих, інформація буде після ліквідації пожежі.

 

У самому Кривому Розі та районі ситуація стабільна та повністю контролюється Збройними силами України та Військовою адміністрацією.

 

Продовжуємо зміцнювати нашу оборону. Протягом кількох днів разом із військовими ми працювали безпосередньо на місцях, де ведуться фортифікаційні роботи. Загальна оцінка збудованих укріплень нашого міста – висока. Продовжуємо забезпечувати військових необхідною технікою, будматеріалами, інструментами та іншим. Окремо хочу ще раз сказати, окрім наших військових, велике спасибі нашим бульдозеристам, екскаваторникам, електрикам, медикам та людям багатьох інших мирних професій, які працюють зараз буквально на передовій.

 

Вся інфраструктура міста працює стабільно. Незважаючи на те, що наше місто прифронтове, з початку війни у ​​Кривому Розі створено вже 96 нових суб'єктів господарської діяльності. З них 60 – це ФОП.

 

Дорогі земляки, сьогодні світле свято Вознесіння Господнього. Нехай у цей день ще більше зміцниться наша віра в добро та його неминучу перемогу над злом. У те, що не треба втрачати надію навіть у найважчі часи. Нехай Господь захищає кожен криворізький дім, кожну сім'ю, ваших рідних та близьких. Бажаю вам щастя, здоров'я та обов'язково миру! Він обов'язково настане.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: