Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 23 травня

ВАЖЛИВО
23.05.22 - 21:58

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 23 травня.

ГОЛОВНЕ:

 

Обстановка на напрямку фронту зберігається напруженою, але стабільної. Усі частини ЗСУ перебувають на зайнятих позиціях та чітко виконують поставлені бойові розпорядження.

 

Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі повністю контролюється ЗСУ та Військовою адміністрацією. Усі райони міста посилено патрулюються зведеними нарядами Поліції та Національної гвардії. Перевірки автотранспорту відбуваються не лише на блокпостах, а іноді й у периметрі міста. Прошу до цього ставитися з розумінням та сприяти правоохоронцям.

 

Ворог продовжує обстріл по всій лінії зіткнення. Вночі орки з «Ураганів» обстріляли територію Апостолівської громади. Також сьогодні було обстріляно село Мала Костромка Зеленодольської громади, близько 19.00 - обстріли села Ганнівка Широківської громади. Дякувати Богу, обійшлося без жертв. Обстріли на лінії зіткнення ведуться ворогом із РСЗВ, ствольної артилерії, танків та мінометів. Фіксується те, чого давно не було застосування бойової авіації.

 

Ведеться робота з розмінування територій. Сьогодні на території Зеленодольської громади було знешкоджено одну ракету від «Урагану» та 85 ворожих касетних боєприпасів.

 

Продовжується робота зі зміцнення ліній оборони міста по всьому периметру. Вона ведеться не лише на основних напрямках, що становлять найбільшу небезпеку – там ми вже окопалися дуже добре і продовжуємо це робити – а й посилюємося на другорядних, де зараз немає прямої видимої загрози. Там також зводимо додаткові серйозні укріплення.

 

Про наші мирні перемоги. На міжнародному турнірі з вільної боротьби, що проходив у Румунії, наші криворізькі борці, вихованці ДЮСШ №2 взяли «золото» - Абрамов Владислав, та «срібло» - Абрамов Микита. Щиро вітаю наших спортсменів та їх тренерів!

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: