Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 3 червня

ВАЖЛИВО
03.06.22 - 23:32

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 3 червня.

ГОЛОВНЕ:

 

Ситуація на криворізькому напрямку фронту залишається напруженою, але повністю контролюється нашими Збройними Силами. Наші частини ведуть успішні бойові дії. Зокрема, як повідомляє МО України та Оперативне командування «Південь», на окремих ділянках криворізького напрямку ворог активізував повітряну розвідку та намагався провести штурмові дії в районі села Лозове у Великоолександрівському районі. Але, завдяки мужності та вмілим діям ЗСУ, отримав гідну відсіч і змушений був відійти на вихідні позиції.

 

Орки продовжують обстріли по всій лінії зіткнення, застосовуються РСЗВ та всі види ствольної артилерії. Під удар орків знову потрапила прикордонна з Зеленодольською громадою територія.

 

Ситуація у Кривому Розі та районі повністю стабільна та перебуває під повним контролем Збройних сил України та Військової адміністрації.

 

Сьогодні 100 днів, як Кривий Ріг та вся країна живе та працює в умовах війни. 100 днів разом з усією країною ми боремося з агресором та працюємо на Перемогу. Ми об'єдналися всі – військові, місцеве самоврядування, підприємства, люди сотень мирних професій, які в тилу допомагають фронту. За ці 100 днів ми з нуля створили глибокоешелоновану оборону міста, збудували сотні професійно обладнаних укріплень. Ця робота продовжується.

За ці 100 днів ми довели всьому світу, що вміємо не лише захищатись, а й розбивати ворога. Завдяки мужності ЗСУ орки відігнані від міста на далекі периметри. Настане час, і вони будуть відкинуті назад за поребрик.

 

Дякуємо всім криворіжцям за вашу роботу, за вашу витримку та спокій, за віру в наші Збройні Сили, у нашого Президента та нашу Перемогу. Ми її обов'язково досягнемо, бо ми один народ і одна країна.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: