Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, вечір 9.05

ВАЖЛИВО
09.05.22 - 21:40

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул - про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 9 травня.

- Оперативна обстановка у Криворізькому районі залишається без істотних змін. Завдяки успішним діям наших Збройних сил, ворог утримується та атакується на лінії бойових зіткнень у периметрі Херсонської області.

 

- Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі повністю контролюється Збройними Силами України та Військовою адміністрацією.

 

- Орки продовжують обстріл мирних населених пунктів уздовж усієї лінії фронту. Зокрема, під удар потрапила околиця одного із сіл Зеленодольської громади. Частково було пошкоджено електропостачання. Також із «Градів» було обстріляно село у Широківській громаді. Один житловий будинок зруйновано, ще декілька пошкоджено. Дякувати Богу, люди не постраждали.

 

- Вся інфраструктура міста працює. Всі органи влади та силові структури на своїх місцях. Ведеться посилене патрулювання міста.

 

- Ведеться будівництво нових об'єктів оборони на всіх лініях захисту.

 

- Продовжується матеріально-технічне посилення частин криворізького гарнізону. Один із багатьох пунктів такої роботи, яку, хоч це і не її функція, взяла на себе військова адміністрація – допомога у забезпеченні військових необхідною автотехнікою. Вже закуплено за приватні кошти та поставлено у частині понад 300 джипів, пікапів, тягачів та машин швидкої допомоги. Це значно покращило мобільність частин і ефективність виконання як бойових, так і логістичних завдань. Сьогодні передали до нашої бригади ТРО ще 6 спеціально підготовлених повнопривідних вантажівок IVECO.

 

Зберігаємо витримку та спокій, віримо у наші Збройні Сили.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: