Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 11 червня

ВАЖЛИВО
11.06.22 - 19:55

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 11 червня.

Головне:

 

- На нашому напрямку фронту ситуація залишається стабільно напруженою, але повністю контрольованою ЗСУ. У Кривому Розі та районі ситуація під контролем Військової адміністрації та наших Збройних сил.

 

- Ворог продовжує масові обстріли по всій лінії зіткнення. Окупанти обстріляли Зеленодольську та Широківську громади. Внаслідок обстрілу пошкоджено будинок культури, два житлові будинки, а також пошкоджено лінії газопостачання та електропостачання. Зокрема, у Степовому Широківській ОТГ зруйновано кілька будинків. Один поранений – цивільний чоловік 1980 р.н. По Великій Костромці окупанти вдарили з «Ураганів». Поранено 71-річного чоловіка, у нього наскрізне осколкове поранення ноги. Постраждалий – переселенець із Херсона. Всі поранені евакуйовані до лікарень, їм надається допомога.

 

– Інфраструктура міста працює стабільно. Усі органи влади, комунальні підприємства, правоохоронні органи виконують свої функції, забезпечують життєдіяльність міста та порядок.

 

- Від сьогодні на території Кривого Рогу змінено порядок звучання сирен при повітряній тривозі. Тепер, у разі отримання попередження про небезпеку ворожого удару з повітря, сигнал «Тривога» вмикається та звучить протягом перших 5-ти хвилин. А після отримання сигналу "Відбій", включається коротке звучання сирени тривалістю 15-20 секунд. При цьому, повідомлення «Повітряна тривога» та «Відбій» в офіційних каналах месенджерів та додатках надходять у звичайному режимі.

 

- Сьогодні мій товариш Святослав Вакарчук дав для наших солдатів чотири концерти, зокрема, з двома концертами був на передовій. Його музика надихає, вона є одним із символів нашого непереможного українського духу, нашого прагнення до перемоги та нашого єднання. Я дякую Святославу за виступи. Це також приклад мужності. Мужності, з якою наші герої-солдати щодня борються із ворогом. Ця мужність дає нам сили та впевненість у нашій Перемозі!

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: