Будні 17-ї танкової бригади: поповнення резервістами, стройові огляди, навчання на полігоні. Відео

ПОДІЯ
12.12.18 - 9:54

   Днями 17-а окрема танкова Криворізька бригада приймала резервістів. Спочатку військовослужбовців забезпечили необхідним майном та розмістили для проживання у казармах.

"Відбулася зустріч резервістів з командиром бригади, заступником командира з МПЗ, помічником командира з правової роботи та начальником відділення персоналу, - повідомила прес-служба 17 ОТБр. - Вони розповіли про службу в бригаді, права та обов’язки резервістів, переваги служби в бригаді за контрактом - в Україні функціонує система соціальних пільг та гарантій для резервістів, як за контрактом, так і оперативного резерву. На період проходження зборів резервісту гарантується: збереження місця роботи; середньомісячний заробіток на місці роботи; державне страхування на час зборів. Крім цього, резервіст забезпечується безкоштовно харчуванням, проживанням, медичним обслуговуванням та військовою формою під час зборів.

Згодом, відповідно до плану відновлення боєздатності бригади, були проведені стройові огляди для з’ясування готовності особового складу до виконання бойових завдань за призначенням. Перевіряли наявність особового складу, забезпеченість речовим майном та засобами хімічного захисту, а також справність озброєння та військової техніки, закріплення штатної зброї. Особовий склад бригади визнали готовим до виконання бойових завдань.

"Протягом грудня на криворізькому полігоні проходять навчання з танковими підрозділами та підрозділами механізованого батальйону, - звітують танкісти. - Військовослужбовці діють у складі взводів, рот та батальйону.

Відпрацьовують питання тактичної, вогневої, інженерної, психологічної підготовки. Цілі досягнуті - танковий та механізований батальйони готові до виконання завдань".

Фото і відео - зі сторінки бригади.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: