"Буду гідним свого батька, щоб і він мною пишався": криворіжці аплодували прощальній промові сина Костянтина Павлова

ПРЯМА МОВА
19.08.21 - 16:53

На похороні батька своє щемне й проникливе прощальне слово сказав син Костянтина Павлова, Юрій. Після його виступу люди розчулено аплодували й плакали.

"Він був найдбайливішим і найтурботливішим чоловіком і батьком. Завжди працював з ранку до ночі на будь-якій посаді, на якій перебував. Він відбудовував і відновлював Кривий Ріг, виїжджаючи на всі об'єкти, які ремонтували після природних катаклізмів. Я особисто одного разу віз батька на роботу о 22.00 після чергового буревію, об'їжджаючи повалені дерева і величезні калюжі вище кліренсу автомобіля. Хтось скаже: він щойно став мером і так швидко пішов. Але я хочу сказати, що він був містобудівником вже довгі роки. Працював на добробут міста, переймався за всіх криворіжців, за тих, хто поряд. Він нерідко жертвував на відновлення храму, чим ніколи не вихвалявся. Батько був гідною Людиною з великої букви, з великою душею, допомагав простим людям і вислуховував всіх. Сьогодні сюди приїхали люди з різних міст і країн. Я вдячний всім, хто прийшов сумувати разом з нами. Мені всі кажуть, що він часто згадував про мене у розмовах і пишався мною. Я постараюся бути гідним свого батька, щоб і він мною пишався", - сказав Юрій Павлов. 

 

Коли присутні зааплодували, син додав: "Я пишаюся ним ще більше, коли почув ваші оплески і слова підтримки. Він був гідним цих оплесків».

 

За даними поліції, попрощатися з Костянтином Юрійовичем сьогодні прийшли близько 70 тисяч людей. Його поховали на Центральному цвинтарі. Світла пам'ять...

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: