Був спокійний, порядний і трудящий: сусіди про загиблого криворізького рибалку

ЕКСКЛЮЗИВНО
18.05.20 - 16:31

17 травня на водоймі в Покровському районі Кривого Рогу знайшли тіло чоловіка. Стало відомо, що за кілька днів до цього він пішов рибалити і не повернувся. Деталі трагедії з'ясовували наші журналісти.

Сергія, так звали загиблого чоловіка, почали шукати у суботу. Напередодні, у п'ятницю, за старою звичкою, він пішов рибалити. Спиртного, як кажуть знайомі, при собі не мав — пити кинув більше року тому.

Тіло загиблого знайшли у неділю біля пірсу — там, де зазвичай він і рибалив. Сусіди кажуть, що тіло мало ознаки насильницької смерті. Проте поліція цей факт заперечує.

"17-го травня до поліції надійшло повідомлення про те, що на території Покровського району, біля однієї з водойм, виявили тіло без ознак життя. На місці події працювали правоохоронці, які оглянули труп померлого - жодних ознак насильницької смерті виявлено не було", - прокоментувала подію інспекторка відділу моніторингу Криворізького відділу поліції Оксана Лєсонєн.
 

Сусіди добре відгукуються про 41-річного Сергія. Що могло трапитись — не розуміють.

 

Шукали зниклого протягомі вихідних усім під'їздом. Сергій мав репутацію порядного сім'янина без згубних звичок, ставили його у приклад іншим. Мав сина, жив із батьками. Боргів не накопичив і ворогів за свій 41 рік життя не нажив. Любив працювати, та останнім часом сидів удома — роботу втратив через карантин.

"Трудящий був чоловік, - розповідає сусід Сергія. - Зварювальник від Бога, мав шостий розряд, власне клеймо. Працював зварювальником. Кажуть, обличчя у нього було розбите - вдарився він носом чи побили його, я не знаю. Алкоголю він останнім часом не вживав. Схуднув дуже, охляв".

"Не зловживав він, - підтверджує сусідка. - Ну так, міг за компанію, як усі, але щоби п'яний лазив – не бачила жодного разу. Сім'я була. Правда, щось не склалося з дружиною - розійшлися, жив він із батьками. Цілком нормальний хлопець".

"Ніколи нічого поганого від нього не бачила, - відгукується знайома. - Він спокійний мужчина був. У нього син уже дорослий. Нічого дурного про нього сказати не можемо".
 

Що ж урешті сталося на водоймі і з якої причини загинув рибалка, належить з'ясувати правоохоронцям.

Тіло потопельника наразі відправлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

 

Фото з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: