Чоловіки не люблять подарунки - чи правда це?

РЕКЛАМА
26.05.22 - 10:14

У суспільстві вже давно панує міф про те, що чоловіки не люблять отримувати подарунки та й взагалі, для них їх дуже важко вибирати. Звичайно, подарунки - це дуже індивідуальна річ і, дійсно, є такі люди, які їх не люблять, але серед них є і чоловіки, і жінки.

Чоловіки часто кажуть, що їм нічого не потрібно дарувати та навіть пропонують своїм жінкам краще купити щось собі на ті кошти. Але це зовсім не означає, що вони не люблять подарунки. Кожному подобається отримувати позитивні емоції та турботу, а подарунки - це прояв саме таких почуттів. Але якщо Вам важко визначитися з подарунком, а чоловік не говорить про свої бажання прямо, то варто мати універсальний перелік безпрограшних подарунків на всі випадки життя.

 

 

Подарунковий сертифікат

Подарунок для чоловіка має відповідати його бажанням, захопленням та пріоритетам. А сертифікат можна придбати на будь-які послуги та товари. Потрібно лише визначитися з магазином чи закладом, де він точно зможе собі щось підібрати та придбати сертифікат на певну суму саме там. Абсолютною перевагою сертифікату є те, що його можна придбати буквально за 5 хв до зустрічі з адресатом подарунку, адже покупку можна здійснити онлайн. Насправді ж, подарункові сертифікати на ринку з’явилися нещодавно, але завдяки своїй надзвичайній зручності, вони швидко стали дуже популярними.

 

Екстрим та активності

У чоловіків є схильність, а інколи навіть справжня потреба в отриманні адреналіну. Їм потрібно знаходити місце, де можна отримати дійсно гострі відчуття та задовольнити свій організм. Часто на такі активності не вистачає часу та завжди є щось набагато важливіше. Якщо Ви знаєте про таке вподобання Вашого чоловіка, то спробуйте організувати йому відпочинок для душі. Стрибок з парашутом, параглайдинг, серфінг, політ на вертольоті, картинг - чи ще багато різних активностей сьогодні можна з легкістю знайти. 

 

Улюблений автомобіль

Автомобіль - це не лише спосіб швидкого переміщення. Для чоловіків - це справжній друг, за яким він доглядає дуже ретельно та з задоволенням. Ви точно помічали купу різноманітних баночок, якими він постійно натирає чи щось доливає у авто. Чоловіки постійно прагнуть додати ще щось для того, щоб автомобіль був помітний та всі звертали на нього увагу. Саме тому, він точно оцінить запис на професійну чистку авто, чи відновлення салону, чи можливо поклейку плівки на авто - головне розуміти чого б він хотів та обрати найкраще місце, де це можуть зробити.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: