Чому затягується підрахунок та оприлюднення результатів виборів у Кривому Розі?

ВАЖЛИВО
06.11.20 - 11:25

Представники кандидата на посаду міського голови Дмитра Шевчика скаржаться, але ТВК пропонує відхилити скарги. Чому, власне, затягується процес підрахунку та оприлюднення результатів виборів у Кривому Розі?

Довіреною особою Дмитра Шевчика були написані десятки скарг до міської ТВК.

Останні -  щодо фактів порушень при підрахунку голосів на двох дільницях Саксаганської районної виборчої комісії та щодо невизнання результатів повторного голосування на цих дільницях.

 

Сьогодні у міському тервиборчкомі запропонували залишити скарги без задоволення. Це рішення пояснили тим, що при повторному підрахунку голосів проблем на вказаних дільницях не виникло. 

Утім, задовольняти врешті скарги кандидата чи ні, члени міської ТВК мають вирішити голосуванням.

 

Нагадаємо, на сайті Центральної виборчої комісії назвали дату другого туру виборів міських голів (у Кривому Розі - 22 листопада), а тим часом результати першого туру все ще не оприлюднені.

15 листопада повторне голосування має відбутися у Луцьку, Краматорську, Одесі, Сумах, Кам’янці-Подільському. А 22 листопада повторне волевиявлення пройде у Кривому Розі, Дніпрі, Слов’янську, Ужгороді, Броварах, Дрогобичі, Львові, Рівному, Полтаві.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: