Чи перетворять 400 мільйонів на дорожне покриття? Ремонт траси Дніпро - Кривий Ріг поновили

БЛАГОУСТРІЙ
16.09.19 - 15:29

У Дніпропетровській області відновили ремонт траси Дніпро - Кривий Ріг. Нагадаємо, нещодавно на ремонт цієї автомагістралі було виділено 400 млн грн.

Про це на своїй сторінці повідомив радник колишнього голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Голік.

 

"Траса Дніпро - Кривий Ріг. Траса, про яку Укравтодор хронічно «забував». Траса, навколо якої проживає 2 млн осіб, була в Укравтодору не в пріоритеті. Нагадали про важливість цієї траси. І показали, як повинні ремонтуватися дороги на прикладі Запоріжжя - Маріуполь. Були виділені 400 млн на Дніпро - Кривий Ріг. Роботи на цій трасі відновлено. Зараз покажемо, за скільки днів 400 мільйонів можна перетворити на якісне дорожне покриття. Але це все добре. Але мало. У наступному році траса Дніпро - Кривий Ріг - Миколаїв - у пріоритеті", - йдеться у дописі Юрія Голіка.

 

Як ми раніше повідомляли, Кабінет Міністрів України виділив додаткових 400 мільйонів гривень на ремонт багатостраждальної траси Дніпро-Миколаїв, через Кривий Ріг.  
 

Про це повідомив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на своїй сторінці у Facebook.

 

"Дорога національного значення Н-11 "Дніпро - Миколаїв". Об'єднує дві області і великі індустріальні центри. Тому додатково направляємо 400 мільйонів гривень для фінансування дорожніх робіт у Дніпропетровській області", - написав посадовець.

 

Як відомо місцевим мешканцям, жахливий стан траси давно є об'єктом нарікань і прокльонів автомобілістів.

 

А нам з вами залишається сподіватись, що вихваляння посадовців насправді перетворяться на якісний результат.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: