Цілодобовий домашній арешт - для адміністраторки пансіонату в Дніпрі, де загинули 5 пенсіонерок

РЕЗОНАНС
19.11.21 - 12:24

Під цілодобовий домашній арешт відправили адміністраторку пансіонату у Дніпрі, де загинули літні жінки. Таке рішення 18 листопада ухвалив Бабушкінський райсуд міста Дніпро.

Нагадаємо, 16 листопада у приватному будинку для людей похилого віку, що в Центральному районі міста Дніпро, виявили п’ятьох мертвих жінок віком від 75 до 89 років. За попередньою інформацією, загиблі отруїлися димом від займання проводки. Правоохоронці встановили, що в одній із кімнат на другому поверсі будинку, де виявили загиблих, замкнула й зайнялася електропроводка. Тож жінки могли отруїтися димом.

 

Прокуратура наполягала на триманні адміністраторки закладу під вартою без права внесення застави, однак її адвокат заявив, що вона не ухилятиметься від слідства. Окрім того, жінка має неповнолітню дитину. 

 

У справі про загибель п’ятьох жінок у пансіонаті для літніх людей в Дніпрі наразі троє підозрюваних: повідомлення про підозру в недотриманні правил пожежної безпеки вручили адміністраторці, санітарці будинку та власниці закладу, - повідомляють дніпровські ЗМІ.

 

 

У ДСНС заявили, що причиною займання кондиціонера стало перенавантаження мережі. Проте декларацію на відповідність до правил пожежної безпеки ніхто з закладу не подавав. Адже будівля функціонувала як ФОП, тому не підлягала перевірці. Інших мешканців установи врятувало те, що двері до кімнати були щільно закриті. Чадний газ не поширився та пожежа самоліквідувалася, оскільки не було доступу до повітря.
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: