День Гідності та Свободи. У криворізькій частині Нацгвардії поклали квіти у пам'ять про захисників України

ПАМ'ЯТЬ
21.11.19 - 14:03

Сьогодні, у День Гідності та Свободи, Україна згадує тих, хто повернувся зі щитом і на щитах, - наших співвітчизників, які виборювали незалежність держави ціною власного життя.

Цю дату відзначають з 2014 року, з нагоди початку двох революцій, які відбулися в Україні у ХХІ столітті: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

 

Кривий Ріг долучився до пам'ятної дати покладанням квітів до меморіалів АТОвцям.

 

Зранку в Тернівському районі, біля меморіалу воїнам АТО, який воздвигли одним із перших в Україні, містяни віддали шану пам'яті своїх мужніх співвітчизників. 

 

По обіді, у військовій частині 3011 Нацгвардії України відбулися урочистості з ушанування пам'яті загиблих Героїв.

 

Участь у них взяли представники міської влади, голови районних рад, керівництво військової частини та поліції.

 

Полеглих у запеклій борні з ворогом присутні вшанували хвилиною мовчання.

 

Криворіжці поклали квіти до пам'ятника генерал-майору Олександру Радієвському та меморіальних дощок гвардійцям - Ігорю Коцяру, Павлу Сніцару та Геннадію Боженку.

 

Нагадаємо, від початку бойових дій на сході України військова частина 3011 Національної гвардії України понесла непоправні втрати - під час звільнення Лисичанська у 2014-му році загинули командир бригади генерал-майор Олександр Радієвський, солдат Ігор Коцяр та командир стрілецького батальйону (з КЕОП та ОГП) Павло Сніцар.

 

«Всі ми розуміємо, що лише в єдності - майбутнє нашої країни. Наша сила в єднанні. Ми прагнемо миру й добробуту в нашій країні, для наших дітей. Сьогодні від кожного з нас залежить, якою буде наша країна завтра», - сказав секретар міської ради Сергій Маляренко.

 

Згадаймо наших волелюбних земляків вдячним спомином і пам`ятаймо, що в України немає інших оборонців, крім нас. І в нас немає нічого і нікого, крім України.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: