Депутати Криворізької міськради підтримали ініціативу про збільшення компенсації на оплату ЖКП до 1500 грн

ВАЖЛИВО
23.02.22 - 11:58

Сьогодні на сесії Криворізької міської ради депутати підтримали ініціативу блоку Вілкула "Українська перспектива" про збільшення часткової компенсації на оплату житлово-комунальних послуг до 1500 гривень.

Як підкреслив в.о. міського голови Юрій Вілкул, у 2022 році жодну з виплат, які проводилися у минулих роках, не буде скорочено чи скасовано.

 

Навпаки, буде збільшено компенсацію на оплату житлово-комунальних послуг. Вже з цього року її розмір складатиме 1500 грн.

 

Депутати міськради проголосували за цю ініціативу.

 

Голова Громадської ради при виконкомі міськради Олександр Вілкул відзначив важливість прийнятого рішення для криворіжців: 

«Ми виконуємо гарантії, які давали людям. Тим більше, коли йдеться про соціальний захист жителів. Торік запроваджено - в єдиному місті України - безкоштовний проїзд у міському громадському транспорті. Він збережений і в цьому році. Попри складну економічну ситуацію, збережена наймасштабніша в країні Програма соціальної підтримки криворіжців. Блок Вілкула «Українська перспектива» виступив з ініціативою про збільшення прямих виплат з 1000 до 1500 грн. Сьогодні це рішення прийнято. Виплати збільшуватимуться вже цього року. Зараз така підтримка життєво необхідна людям». 

 

Нагадаємо, у Кривому Розі реалізується унікальна для України соціальна програма, якою охоплений кожен четвертий мешканець міста. У бюджеті-2022 збережені всі соціальні програми для жителів міста, програма безкоштовного проїзду в міському комунальному транспорті, допомога з оплати послуг ЖКГ, безкоштовне харчування для школярів 1-4 класів, виплати чорнобильцям, афганцям, ветеранам, учасникам АТО, безкоштовні медичні програми для криворіжців.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: