Дніпрянка Ярослава Магучіх – переможниця міжнародного турніру зі стрибків у висоту

СПОРТ
19.01.20 - 11:40

18-річна легкоатлека з Дніпра Ярослава Магучіх вдало розпочала новий сезон і знову здійснила світовий рекорд, – повідомляють на сторінці Федерації легкої атлетики України у фейсбук.

Українка виступила на турнірі «Меморіал Дем’янюка» у Львові, де їй вдалося здолати висоту 2.01 та вибороти «золото» зі стрибків у висоту в приміщеннях серед юніорів (U20). Ці традиційні міжнародні змагання зі стрибків у висоту присвячені пам’яті Олексія Дем'янюка. У них взяли участь практично всі найсильніші вітчизняні висотники, а також гості з Туреччини та Австрії.

 

Юлія Чумаченко з Донеччини завершила турнір із результатом 1.83, інші учасниці – 1.70. А Ярослава впевнено продовжувала брати висоту за висотою. 1.83, 1.86, 1.90, 1.95 вона взяла з першої спроби, 1.99 – з другої. З третьої – 2.01. Це – найкращий результат сезону у світі. Ярослава тим самим перевершила показник Юлії Левченко (2.00), встановлений тиждень тому в Києві на «Різдвяних стартах». А ще це – новий юніорський світовий рекорд.

 

«Стрибалося дуже кльово. Дякую львівським глядачам за підтримку, це було дуже приємно! Я вперше у Львові і у захваті від міста!

 

2,01 – мій особистий рекорд у приміщеннях. Наступний старт у Коттбусі (29 січня). Змагатимемося і показуватимемо високі результати», – зазначила Ярослава Магучіх одразу після своєї перемоги.

 

Фото з відкритих джерел.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: