До 30-річчя Незалежності України криворізька громадськість вшанувала пам'ять наших загиблих земляків

ПАМ'ЯТЬ
20.08.21 - 9:57

До 30-річчя Незалежності України, криворізька громадськість на чолі з міською владою вшанувала пам'ять наших загиблих земляків. Криворіжці пройшли урочистою колоною і поклали квіти до пам'ятників та меморіалів у Металургійному районі.

Заступники міського голови, члени виконкому міськради, Почесні громадяни Кривого Рогу, члени міської ради ветеранів, правоохоронці прийшли до Меморіального комплексу на проспекті Миру і поклали квіти до Пам'ятного хреста на честь воїнів–криворіжців, пам’ятного знаку «Полеглим захисникам України», стендів на честь загиблих воїнів АТО, пам’ятних знаків на честь чорнобильців та воїнів-афганців, а також до монумента "Перемога". 

 

Голова міської ради ветеранів Микола Дабіжа сказав: «Незалежність розпочинається з кожного із нас: з нашої праці, поваги одне до одного, любові до рідної землі. Я переконаний, що Україна стане потужною державою. Все для цього є: прекрасні люди, природні ресурси, економічний потенціал».

 

Член міської координаційної ради з розвитку підприємництва Тетяна Темченко підкреслила: «У нас дуже сильний народ. Незалежність відкрила перед нами багато можливостей. На жаль, багато чого ще не вдалося реалізувати з певних причин, однак багато вже зроблено для країни! Чого хотілося б, про що мріється, так це, звичайно, об’єднання всіх нас навколо національної ідеї, бути більш толерантними одне до одного, адже у нас гарна, перспективна та багата країна - наша Україна!»

 

Сьогодні о 14.30 відбудеться урочисте покладення квітів до пам’ятника Т. Шевченку на проспекті Поштовий, а о 15.00 в Криворізькому академічному театрі ім. Т. Шевченка пройде церемонія нагородження наших земляків, які зробили вагомий внесок у розвиток держави та рідного Кривого Рогу. 

 

У День Державного Прапора, 23 серпня, о 8.45 у парку Героїв відбудеться урочиста церемонія відкриття 72-метрового флагштока. 

У День Незалежності, 24 серпня, в кожному районі міста пройдуть урочисті заходи, традиційний парад вишиванок у Металургійному районі, виставки. 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: