До 7 років позбавлення волі загрожує сутенерам, які відкрили 7 борделів у Дніпрі

КРИМІНАЛ
08.04.19 - 9:51

Поліцейські затримали двох співмешканців-сутенерів, які втягували жінок м. Дніпро у заняття проституцією​.

До складу групи входили 31-річний житель м. Дніпро та його 34-річна співмешканка - раніше судима громадянка Російської Федерації, яка перебувала на території України незаконно.  

 

 

 

Як встановили працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, жінка підшуковувала дівчат та схиляла їх до занять проституцією.

До обов’язків її  співмешканця входив жорсткий контроль за дисципліною повій, графіком їх виходу на роботу, пошуком клієнтів, координація дій та охорона.

Після надання сексуальних послуг, які оцінювалися від 600 до декількох тисяч гривень, сутенери забирали половину заробленого.

Для створення місць розпусти спільники орендували в м. Дніпро 7 квартир, в яких дівчата приймали клієнтів.

 

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).  

3 квітня були проведені обшуки за місцями обшуку фігурантів. Поліцейські вилучили гроші, візитні картки, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази, які підтверджують їх злочинну діяльність.

 

Цього ж дня зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Вирішується питання про вручення їм повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Сутенерам загрожує від 4-х до 7 років позбавлення волі, - повідомляє офіційний сайт Національної поліції.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: