До Дня захисту дітей, сиріт та онкохвору малечу Кривого Рогу почастують благодійники

СОЦІУМ
17.05.19 - 11:45

До Дня захисту дітей, для сиріт та онкохворих хлопчиків і дівчаток у 5-ти ресторанах, відповідно до пропозицій соціально відповідальних підприємців, планують організацію благодійного частування цієї категорії населення.

У Кривому Розі функціонують соціальні та муніципальні проекти «Зігріємо турботою ветерана», «Кривий Ріг – місто дитячих розваг», «Підприємницький воркшоп», «Кіно без віку», «Найкраще – дітям», «Криворізька гостинність».

З травня в місті запровадили новий проект «Соціальне кафе Криворіжжя», учасниками якого є суб’єкти господарювання сфери ресторанного господарства.

Нова ініціатива витікає з доброї традиції організовувати чайні столи для ветеранів війни: у магазинах були відведені спеціальні місця відпочинку для ветеранів, у яких розміщували столи, крісла, «острівки» з частуваннями.

Символічно, що старт нового проекту «Соціальне кафе Криворіжжя» відбувся саме у переддень відзначення Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, як однієї із всесвітньо значущих дат. Безкоштовно для ветеранів війни у 13-ти кафе, ресторанах та виїзних фаст-кортах провели святкові обіди.

З нагоди Дня інваліда, для людей з особливими потребами в 11-ти кращих кафе міста проведуть благодійні обіди. Також у наступному році до Дня сім’ї планують розширити дію проекту для сімей військовослужбовців та переміщених з тимчасово окупованих територій.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: