До півфіналу Нацвідбору на Євробачення потрапив репер J SCOPE, який навчався у Кривому Розі. Відео

КУЛЬТУРА
19.01.22 - 14:47

Як ми писали, до півфіналу українського відбору на конкурс Євробачення потрапив репер J SCOPE (справжнє ім'я - Джеррі) з композицією «Love&Hate». Хлопець приїхав до України з Нігерії 9 років тому на навчання, отримав освіту у нашому місті. Зараз він живе в Києві, але часто приїздить у Кривий Ріг із концертами.

Юнак пише та виконує власні пісні. На суд журі Нацвідбору репер представив авторську композицію «Love&Hate». Про те, що його трек відібраний до півфіналу, співак з радістю повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

 

J SCOPE — новий проєкт криворізького репера з нігерійським корінням. Під іменем Very the Jerry він виступав на криворізькому фестивалі Industrial FEST.

 

"Усі мої брати та сестри співають, ми співали разом у церкві. Я казав своєму татові ще маленьким хлопчиком, що я хочу бути музикантом. Тато не був у захваті від цього, але зараз він пишається мною. Я думаю, у кожної людини в житті є поворотний момент. У моєму житті це сталося вісім років тому. Я був іноземним студентом, який приїхав до України (я навчався у Кривому Розі). І в мене народилася дитина, це був один із найдивовижніших моментів, який перевернув моє життя. Це поставило мене на місце, допомогло відмовитися від багато чого непотрібного в моєму житті, стати відповідальною людиною, стати батьком, і тоді я зрозумів, що став чоловіком", - зізнавався співак торік в інтерв'ю виданню Marie Claire.

 

Композиція  «Love&Hate» - нижче.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: