До порядку надання криворіжцям компенсації вартості ЖКП внесли зміни. Що нового?

КОМУНАЛКА
05.04.21 - 16:00

17-го березня на засіданні виконкому прийняли ряд суттєвих змін, уточнень та доповнень до порядку надання послуги часткової компенсації мешканцям Кривого Рогу, - повідомляє департамент соціальної політики міськвиконкому. 

До порядку надання цього виду додали зміни:

 

1. Конкретизували категорії громадян, які мають право на компенсацію. Ніхто з тих, хто раніше отримував компенсацію, не втратив цього права.

2. Надали право мешканцям гуртожитків комунальної власності отримувати компенсацію на один вид послуги, на їх вибір, у сумі 1000 грн.

3. Надали право подавати документи для отримання компенсації через представника, поштою, у тому числі електронною, на адресу управління праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради за місцем реєстрації. 

 

 

Поштові та електронні адреси можна дізнатися на порталі «Криворізький ресурсний центр» у розділі «Соціальний захист, праця» «Установи соціального захисту» за посиланням

 

"Якщо у вас є пропозиції, зауваження до порядку надання компенсації, організації роботи, або будь-які питань, надсилайте їх зручним для вас способом на адресу департаменту соціальної політики виконкому Криворізької міської ради (пр. Металургів, 36-Б, м.Кривий Ріг, 50101) або на електронну пошту (upszn@kr.gov.ua)», - зауважили у департаменті. 

 

Фото на прев’ю з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: