До уваги криворізьких водіїв! За якими адресами встановлені TruCAM у нашому місті?

АКТУАЛЬНО
12.06.20 - 11:35

З минулого року на українських дорогах працюють TruCAM - засоби автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху.

Нагадуємо криворізьким водіям, за якими адресами встановлені пристрої у нашому місті. 

 

Радари розташовані на вулицях Січеславська, Сергія Колачевського, Олексія Солом'яного, Ракітіна, Волгоградська та на проспекті Миру. 

 

Ще один пристрій мали встановити на вул. Чумацький шлях.

 

"Відділ БДР Полку патрульної полії видав Інгулецькій райраді приписи на встановлення дорожних знаків на цій ділянці дороги. Але знаки ще не встановлені, тому TruCAM там не працює", - прокоментували нашим журналістам у пресслужбі патрульної поліції. 

 

Нагадаємо, засоби автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху можуть розміщуватися тільки на ділянках доріг, де встановлені дорожні знаки, які попереджають водія про здійснення фото- і відеофіксації дотримання ПДР (камера у трикутнику). Якщо контроль здійснюється екіпажем патрульної поліції — на автомобілі обов’язково повинні бути увімкнені спецсигнали синього кольору.

Зазначені попереджувальні заходи не завжди дозволяють заздалегідь знизити швидкість до дозволеної, однак порушення перерахованих вимог дає водіям можливість успішно оскаржити штрафні санкції і відмінити накладення грошового стягнення або нарахування штрафних балів.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: