До вас такі не приходили? На Дніпропетровщині шахрайки "обмінювали" гроші у стареньких

КРИМІНАЛ
24.02.21 - 16:14

22 лютого працівники кримінальної поліції Дніпра біля одного з торговельних центрів помітили двох підозрілих жінок, які стежили за пенсіонеркою. Згодом жінки разом із бабусею пішли у бік житломасиву, - інформує поліція області.

Як встановили правоохоронці, під приводом перевірки побутових лічильників, шахрайки увійшли до квартири літньої жінки і запропонували їй обміняти гроші «старого зразка» на нові. Поклавши видурені гроші у білий конверт, злодійки таємно обміняли його на аналогічний, але з папером усередині. 

 

Зловмисниці викрали у 88-річної бабусі більше двох тисяч доларів США та майже десять тисяч гривень. Обох жінок затримали та повідомили про підозру за ч.2 ст.190 (шахрайство). Санкція цієї статті загрожує покаранням у вигляді від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років. 

 

Зараз поліцейські Дніпра встановлюють особи потерпілих, які стали жертвами цих шахрайок на території міста та області.

 

Якщо ви стали жертвою оборудок цих жінок, звертайтесь за номерами телефонів: (099) 357 89 52, (096) 884 83 94, 102 або в будь-який зручний для вас спосіб.

 

Поліція просить громадян бути пильними та не довіряти підозрілим особам, які, представляючись співробітниками комунальних служб чи соціальними працівниками, пропонують обміняти гроші.

 

Відео - нижче.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: