До Європи - по досвід. У конгресах в Німеччині бере участь криворізький ортопед Дмитро Щербаков

ЗДОРОВ'Я
25.10.19 - 10:39

З 16 по 27 жовтня в Берліні та Лейпцигу проходять конгреси провідних ортопедів Європи, – повідомляє пресслужба Криворізького управління охорони здоров’я.

У цих заходах бере участь і лікар-ортопед-травматолог Дмитро Щербаков, який вперше в Кривому Розі провів напівпротезування та ревізійне протезування колінного суглоба.

 

У відділенні травматології Криворізької міськлікарні № 10 лікують захворювання суглобів, травми кісток та переломи кінцівок. Лікарі-ортопеди-травматологи володіють сучасними методами лікування, застосовують новітні консервативні та оперативні методи лікування з обов’язковою реабілітацією.

 

Ця лікарня тісно співпрацює з клініками німецьких міст Мінден і Гютерсло. Німецькі лікарі - професори Ештермайєр і Герінг, доктор медицини Кляйн, інженер і шеф фірми K-implant Кісмахер часто приїжджали до Кривого Рогу. Німецькі фахівці проконсультували кілька тисяч українців, провели понад 200 спільних операцій, отримали вагомий досвід діагностики та лікування пацієнтів з опорно-руховою патологією.

 

Здобутий криворізьким ортопедом досвід високотехнологічних методів лікування за європейськими стандартами має допомогти підвищити якість лікування патологій опорно-рухового апарату криворіжців.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: