Допоможіть врятувати життя молодих криворіжців, які травмувалися в ДТП на Рудничній

ТЕРМІНОВО
19.01.21 - 16:28

Як ми писали, 11 січня на вулиці Руднична Інгулецького району сталася жахлива аварія, в якій серйозно постраждали двоє пасажирів і водій, який згодом помер у лікарні. 

За попередньою інформацією, водій «ВАЗ» не впорався з керуванням та на швидкості влетів у бетонного стовпа. За деякий час керманич помер від отриманих травм, а 19-річний Дмитро та 15-річна Ліза й досі у реанімації. 
 

Наразі життя молодих людей залежить від вартісного лікування. Дмитро перебуває у міській лікарні №2 з діагнозом «поєднана травма, закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку 1 ст. з дрібними контузійними вогнищами в правій скроневій долі, субдуральний крововилив, забій м’яких тканин голови». Хлопець потребує тривалого і коштовного лікування та реабілітації.

 

15-річну Лізу екстрено перевезли до Дніпропетровської обласної клінічної дитячої лікарні. Дівчина досі не прийшла до тями, вона отримала тяжкі травми і перебуває у комі. 

 

У Лізи відкрита проникна черепно-мозкова травма, забій головного мозку 3 ст., субдуральний згусток у лівій скроневій долі, перелом лобної кістки з переходом на основу черепа, пневмоцефалія, множинні переломи кісток лицьового черепа, двобічний перелом нижньої щелепи, множинні рани та забої, а також контузія нижньої частини правої легені та переломи обох стегнових кісток.

 

Родини - у відчаї. Кожен день перебування дітей у лікарнях вартує батькам непідйомних коштів. Вони звертаються до усіх небайдужих з проханням допомогти врятувати дітей. 

 

Якщо ви маєте змогу та бажання, долучіться до порятунку за такими реквізитами:

Повалій Світлана, мама Дмитра – 5354 3210 0246 4106,

 

Тумасова Ольга, мама Лізи – 4731 2196 1458 6331.

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: