Дорогою ціною. У День Незалежності окупанти вбили нашого земляка В'ячеслава Пітька

ЖАЛОБА
26.08.21 - 12:05

У дні великих державних свят, Дня Прапора та Дня Незалежності, на сході України загинули два бійці ЗСУ. Вони поклали свої життя, щоб ми з вами святкували й раділи під мирним небом.

Олександр Аксьонов загинув 23 серпня. Він служив у лавах 131-го окремого розвідувального батальйону і був відряджений до 28-ї ОМБр. Куля російського снайпера поцілила в нього на позиціях під Мар’їнкою, де лише за день до того загинув молодий офіцер Юрій Михайлов. Олександрові було 38. У Борисполі без сина залишилась літня мати.

 

 

В’ячеслав Пітько, родом із м. Кам’янського Дніпропетровської області, загинув у День Незалежності України. Куля окупантів влучила в нього під час ворожого обстрілу.

 

49-річний боєць служив командиром відділення 74-го окремого розвідувального батальйону. Захищати Україну пішов з доброї волі ще 2014-го року. З липня 2019 року проходив службу за контрактом.

 

В Оперативно-тактичному угрупованні "Схід" розповіли, що В’ячеслав гідно і відповідально ніс службу, був добрим і надійним товаришем, справжнім патріотом України та мав багато планів на майбутнє. У чоловіка залишились дружина, 10-річна донька і брат. Поховають військового 27 серпня у місті Кам’янському, на Алеї Слави військового цвинтаря.

 

В’ячеслав Пітько – сьома бойова втрата ЗСУ з початку серпня. Ніколи не забувайте, хто розпочав цю війну, за що й за кого гинуть найкращі з українців.

Полеглим Героям – світла пам’ять!

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: