Дозвілля загарбників: зґвалтували 8-річну дівчинку та "віджали заправку"

ВАЖЛИВО
23.05.22 - 15:45

Українська розвідка перехопила розмову російських окупантів, в якій вони розповідають про те, чим займаються в Україні у вільний від війни час. Зокрема, рашист зізнається у зґвалтуванні 8-річної дівчинки та мародерстві.

ГУР Міноборони перехопила розмову двох вояків. За словами росіян, нещодавно їм повідомили, що обіцяної ротації можна навіть не чекати.

 

"Жодних обмінів не буде, можете не сподіватися. Доки Донецьку, Луганську область не "звільнять", взагалі про ротацію можете забути. А далі ми не рухаємось, бо все угрупування знаходиться в "ДНР". Коли вони там закінчать, вони перекидають сюди війська і почнемо рухатись".

 

Далі в розмові йдеться про розгул злочинності в окупаційній армії.

 

"Розповідали про 125 полк. Аж до того, що зґвалтували восьмирічну дівчинку. Мародерство. "Віджали" у когось заправку. У людей забирали пальне, через цю заправку продавали. Командир полку, командири батальйонів. І помічники командирів батальйонів", - розповідає окупант.

 

"ДНРівець" попереджає свого співрозмовника, щоб той був обережнішим, і не може зрозуміти, чому він бере участь у російській "спецоперації".

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: