Другий фронт. Від коронавірусу померла працівниця військової частини на Івано-Франківщині

ВІЙСЬКОВІ
07.04.20 - 12:25

У ЗСУ зафіксовані вже 4 випадки COVID-19, один із них - летальний, -  повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

"Померла жінка, працівниця однієї з військових частин Івано-Франківської області. З 20 березня вона перебувала на амбулаторному лікуванні з діагнозом ГРЗ. 27 березня її стан погіршився, була госпіталізована до ЦРЛ м. Надвірна, 30.03.2020 переведена до реанімаційного відділення. Учора о 6.00 жінка померла. Діагноз COVID-19 підтверджено ввечері 06.04.2020", - розповіли в ЗСУ.

 

У ЗСУ на ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебувають 87 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі 3 доби, - 18 осіб.

 

"Аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами", - додали в Командуванні Медичних сил Збройних сил України.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: