Дві трагедії на воді. Учора у Кривому Розі потонули 7-річна дівчинка та 40-річний чоловік

ЖАЛОБА
21.07.21 - 11:30

20-го липня у Кривому Розі сталося два трагічних випадки на воді – у різних районах міста загинули чоловік та дитина, - повідомляє пресслужба ДСНС.

О 14:13 на території парку «Гданівський» у Центрально-Міському районі чоловік пірнув у річку Інгулець та не виплив на поверхню. Очевидці викликали рятувальників, проте було пізно.

 

Співробітники Служби порятунку обстежили берегову лінію, а працівники «Аварійно-рятувальної мобільної служби рятування на воді» за допомогою човна обстежили прилеглу акваторію річки.

 

Тіло чоловічої статі без ознак життя (орієнтовно 40 років) виявили на відстані чотирьох метрів від берега на глибині 2,5 метри. Тіло доставили до берега та передали правоохоронцям. 

 

Ввечері того ж дня о 19:10 працівники екстреної медичної допомоги повідомили до Служби порятунку про те, що у річці Саксагань у Тернівському районі стався трагічний випадок з дитиною 2014 р.н. 

 

За інформацією медиків, близько 17:15 місцеві мешканці виявили тіло 7-річної дівчинки. Деталі трагедії встановлюють працівники Національної поліції.

 

 

Фото на прев’ю з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: