Двохконтурна надійність: компанія 104.ua виводить на ринок газовий котел власної торговельної марки

РЕКЛАМА
28.09.21 - 11:12

Напередодні нового опалювального сезону, саме час перевірити справність наявних у споживачів газових приладів із забезпечення тепла і гарячого водопостачання.

А також замислитись, чи не прийшов час їх поміняти на сучасні високоефективні зразки, котрі не тільки забезпечують належним тепловодопостачанням, а при цьому й відчутно економлять наразі недешевий природний газ. Коли ви з тих, хто воліє розумно економити з високим рівнем безпеки при експлуатації газового обладнання, тоді рекомендуємо звернути увагу на нову пропозицію від широко відомої компанії 104.ua, котра віднедавна розпочала пропонувати своїм клієнтам двоконтурний газовий котел нового покоління «104.ua Model T 24 kW».

 

Цей двохконтурний газовий котел розроблений спеціально для ринку України, він був адаптований під державні стандарти якості газу та кліматичні умови нашої держави. А при заміні старого газового котла на цей споживачі зможуть економити до 40% у споживанні газу. При цьому в компанії 104.ua гарантують надійність свого котла і дають п’ятирічну гарантію, а також нададуть й доступне сервісне обслуговування.

 

Виробник визначає, що коефіцієнт корисної дії цього газового обладнання перевищує 92%, а при своїх суперкомпактних розмірах – 700 мм х  400 мм х 330 мм - котел легко обігріє квартиру або приватний будинок площею до 240 квадратних метрів. Крім цього він забезпечить й необхідне гаряче водопостачання, виробляючи на хвилину понад 11 літрів гарячої води, чого більш ніж достатньо для комфортного прийняття душу або ванни. 

 

 

Компактні розміри нового котла дозволяють його розмістити у зручному місці та заощадити при цьому корисну площу. Водночас передбачено інтуїтивно зрозуміле управління, адже розробники продумали дизайн до дрібниць, а клієнт використовує зручну панель регулювання й ергономічний цифровий дисплей. Серед інших переваг - 14 систем безпеки, захист від замерзання, два режими роботи: еко і комфортний, а теплообмінники «104.ua Model T 24 kW» виготовлені з міді та нержавіючої сталі. Окремий плюс моделі - компактність і низький рівень шуму при роботі, що дозволить встановлювати його навіть на невеликій кухні, інтегруючи навіть у сучасні дизайнерські рішення. Зважте, що «104.ua Model T 24 kW» розроблений для служби на природному або зрідженому газі. Тож встановіть комфортну температуру на дисплеї управління, а вбудована програма візьме всі інші задачі на себе.

Звісно, вагомим є й ціновий аспект. Але нині початкова ціна – на півтори тисячі гривень менше від звичайної, наразі дорівнюючи 13999 грн. Усі інші консультації можна отримати, звернувшись до одного з центрів «Клієнтський простір 104.ua». Також у цих центрах можна замовити та оплатити встановлення котла «104.ua Model T 24 kW» за потрібною адресою. 

 

 

Нагадаємо, що таких центрів у нашому місті нараховується чотири, вони розташовані за адресами: вул. Віталія Матусевича, 2а, пр. Поштовий, 19, вул. Ракітіна, 11, вул. Володимира Великого, 29в, час роботи - понеділок-п'ятниця з 8.00 до 17.00, без перерви, довідкові телефони 46-26-104 або 067-62-92-104. 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: