Дизайн-код в дії. У Кривому Розі впроваджують нові правила для зовнішньої реклами

БЛАГОУСТРІЙ
27.07.20 - 10:51

Фасадну рекламу і всі види вивісок стандартизують відповідно до рішення «Про архітектурно-містобудівні вимоги щодо розташування спеціальних конструкцій для зовнішньої реклами в м. Кривому Розі» від 12.03.2020 року №145 (дизайн-код), - повідомляють на сайті Криворізької міської ради та виконкому. 

Ще з травня місяця розпочалось впровадження дизайн-коду. Службовці інспекції з благоустрою провели зустрічі з рекламними агентствами Кривого Рогу, з виробниками і розповсюджувачами реклами, з головами ОСББ будинків, які розташовані на червоних лініях міста, суб’єктами господарювання.

 

 

Громадяни сприймають новий дизайн-код позитивно, вважаючи, що це – необхідність для упорядкування міста та збереження архітектурних та історичних пам’яток. 

 

 

Інспекція з благоустрою наголошує: у разі наявності планів з розміщення фасадної реклами на будівлі, де Ви плануєте здійснювати або вже здійснюєте свою діяльність, її необхідно узгоджувати з рекомендаціями архітектурно-містобудівних вимог, з якими можна ознайомитись тут

 

 

Контакти інспекції з благоустрою: 
Адреса - вул. Героїв АТО, б.30, каб.114
Телефон - (0564)920040

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: