Епідситуація у Кривому Розі стабільна, хворому з Нікополя надають допомогу

ТЕРМІНОВО
28.03.20 - 16:00

Міський голова Кривого Рогу окреслив епідемічну ситуацію, яка нині склалася в місті.

Ю. Вілкул: Ситуація залишається стабільною. Рівень захворюваності на пневмонію у нашому місті не збільшився. Аналізи раніше госпіталізованих у Кривому Розі з підозрою на COVID-19 показали негативний результат.

 

За минулу добу кількість викликів швидкої не зросла. Ситуація із захворюванням на ГРВІ в місті також залишається стабільною - звернень за добу надійшло 26 (на 4 менше, ніж за 27 березня).

 

Двоє людей госпіталізовані до інфекційної лікарні з гострою респіраторною хворобою.

З підозрою на COVID-19 в Криворізькій інфекційній лікарні знаходиться один пацієнт. Швидкий тест показав негативний результат, зараз очікують на підтвердження Київського лабораторного центру. 

 

У спеціальних боксах інфекційки наразі перебувають 2 людини. Враховуючи, що інфекційна лікарня Кривого Рогу областю була визначена однією з опорних, вчора туди доставили хворого з м. Нікополь.

 

Його стан не важкий. Самопочуття раніше госпіталізованої мешканки Кривого Рогу задовільне. У медзакладі є все необхідне для лікування. 

 

Нагадаємо, всього у Кривому Розі - 104 діючих апаратів штучної вентиляції легенів (ШВЛ).  Незабаром місто придбає ще 24.

 

На самоізоляції на тепер перебувають 325 людей.

 

Криворізькі медики наполегливо просять містян дотримуватися карантину і без крайньої необхідності не виходити з дому!

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: