Фатальний обгін. Стала відома причина смертельної аварії у Кривому Розі

ДТП
04.11.20 - 12:03

І знову обгін став причиною смертельної ДТП, в якій загинула молода жінка і травмувалися 4 людей. Це одна з найпоширеніших причин дорожно-транспортних пригод.

Як ми писали, учора близько 15.00 на вул Старовокзальній Центрально-Міського району сталася аварія за участі Mazda і Subaru. 38-річна водійка машини Mazda, на жаль, від тяжких травм загинула на місці. У салоні також перебували чоловік та двоє дітей, їх госпіталізували до лікарні. 

 

Попередні висновки щодо винуватця ДТП прокоментувала інспекторка відділу моніторингу КВП Оксана Лєсонєн: "Встановлено, що водій Subaru, 1965 року народження, пішов на обгін, виїхав на зустрічну смугу і скоїв зіткнення з автомобілем Mazda під керуванням жінки 1982 року народження. Водійка загинула на місці. У машині перебували ще троє пасажирів: чоловік загиблої, 1982 року народження, та діти віком 13 і 11 років. Усі вони отримали численні забої та садна. 55-річного водія Subaru затримали ст. 208 КПУ. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого)".

 

Одразу ж після аварії чоловіка загиблої та водія Subaru доправили до 2-ї міської лікарні, а дітей - до 8-ї. 

 

Нині стан діток стабільний, загрози їхньому життю немає. Це нам підтвердив Ярослав Войтенко, начмед 8-ї лікарні, в яку їх доправили після ДТП.

За словами Ярослава Войтенка, в 11-річної дитини - черепно-мозкова травма й численні рани. У 13-річної дитини - стан середньої тяжкості: струс головного мозку, забій грудної клітини і лівого плеча. Діти - у травматології.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: