Фінал гучного вбивства на 5-му Зарічному - чоловіка, який зарізав дружину, ув'язнили на 12 років

КРИМІНАЛ
10.03.20 - 17:25

Колегія суддів Жовтневого районного суду ухвалила вирок 46-річному чоловікові, обвинуваченому в умисному вбивстві дружини, – повідомляє пресслужба суду.

Як ми писали, наприкінці березня 2019-го року криворіжець вирішив навідатися до своєї дружини, з якою вони перебували на стадії розлучення з її ініціативи. Жінка, не бажаючи впускати чоловіка до квартири, вийшла поспілкуватися з ним у під’їзд. Вони разом зайшли до ліфта. В кабіні ліфта чоловік влаштував жінці сварку через ревнощі і наніс їй не менше 10-ти ножових поранень в груди, живіт та праву руку. Коли жінка намагалася вибігти з ліфта, молодик завдав їй ще 2 удари ножем в передпліччя та спину. Після цього він покинув місце злочину, а дружина дійшла до коридора своєї квартири, де впала й померла.

 

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою провину у скоєному вбивстві.

 

Враховуючи обтяжувальну обставину – вчинення злочину щодо дружини та відсутність щирого каяття у вчиненому, колегія суддів призначила обвинуваченому покарання у вигляді 12-ти років позбавлення волі. Також судді частково задовольнили цивільний позов батька вбитої і ухвалили стягнути з обвинуваченого 800 тисяч гривень моральної та понад 30 тисяч гривень матеріальної шкоди.

 

Нагадаємо, вже після того, як зарізав дружину, чоловік утік і переховувався від поліції у монастирі. Згодом його все-таки знайшли в одній із лікарень Кривого Рогу, де йому ампутували ноги через обмороження. 

 

Як ми писали, у лікарні нашим журналістам вдалося поспілкуватися з чоловіком. Він запевняв, що розкаявся у скоєному злочині і шкодує, що вже не можна повернутись назад у той трагічний день.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: