ФК "Кривбас" звільнив двох співробітників клубу через їхню проросійську позицію

ВАЖЛИВО
08.06.22 - 12:54

Керівництво Криворізького футбольного клубу "Кривбас" прийняло рішення припинити співпрацю з двома співробітниками команди, які підтримують дії країни-агресорки, - повідомляє пресслужба ФК "Кривбас".

З клубом завершили співпрацю тренер академії U-19 Віталій Віценець та його помічник Станіслав Дьяченко.

 

"Сьогодні Україна веде визвольну боротьбу з кривавою агресією росії. Збройні сили України героїчно відстоюють незалежність та територіальну цілісність країни. Тероборона наполегливо боронить нашу землю. Волонтери самовіддано підтримують наших захисників та тих, хто потребує допомоги. Кожен з нас наближає перемогу.

 

Клуб готується до старту в УПЛ, проведення якого на українських футбольних полях є яскравим індикатором нашої непохитної віри в перемогу. І, зрозуміло, що ФК "Кривбас" має чітку та однозначну проукраїнську позицію. Україна - суверенна незалежна держава. Росія - агресор, армія рф - мародери, вбивці та ґвалтівники. Путін - ху*ло.

 

Інший погляд на те, що відбувається, для клубу є неприйнятним, іншої позиції для "Кривбасу" просто не існує. Клуб не буде заплющувати очі та виправдовувати будь-кого. Ми переконані, що тим, хто має іншу думку, не має місця у Великій Родині Кривбас.

 

З урахуванням цього, ФК "Кривбас" ухвалив рішення про припинення співпраці з Віталієм Віценцем та Станіславом Дьяченком".

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: