Гендиректор АрселорМіттал Кривий Ріг - про заходи протидії поширенню коронавірусу на комбінаті. Відео

АКТУАЛЬНО
17.03.20 - 10:03

Генеральний директор «АрселорМіттал Кривий Ріг» Мауро Лонгобардо записав відеозвернення до своїх працівників та усіх криворіжців у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19.

Він прокоментував впровадження попереджувальних заходів на підприємстві та необхідність спільної відповідальності працівників для мінімізації ризику поширення коронавірусу.

 

"Ми враховуємо інструкції, надані нам українським урядом, і беремо до уваги найефективніші заходи, впроваджені в інших країнах. Сьогодні ми оприлюднимо наказ про превентивні заходи на підприємстві. Компанія потурбується про дезінфекцію приміщень і прибирання місць масового використання. Ми припинимо скликання нарад задля уникнення скупчення людей, а також припинимо посилати наших працівників у відрядження по Україні та за кордон. На період до кінця березня ми розглядаємо можливість запропонувати нашим працівникам взяти відпустки. Оскільки навчальні заклади зачинені, є сенс узяти на цей період відпустку і не їздити на роботу, щоб не наражати на небезпеку ні себе, ні оточення. Прийняті правила розповсюжуються не лише на працівників АМКР, але й на підрядників, постачальників та відвідувачів. Ми постараємось максимально скоротити присутність інших організацій на підприємстві", - заявив керівник АрселорМіттал Кривий Ріг.

 

Відео - нижче.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: