Героїня вандального "перфомансу" не мешкає в Кривому Розі і не вчилася в 67-ій школі

КОМЕНТАР
13.09.21 - 14:16

11 вересня ми повідомляли нашим читачам, що група підлітків спаплюжила написами підземний перехід на площі Визволення. Записуючи свій "подвиг" на відео, одна з дівчат вголос заявила, що вони - учні 67-ї криворізької школи.

Відео самого процесу авторка написів власноруч виклала у сторіз в Інстаграм. На ньому видно, як вона щедро розписала величезними карлючками кахельні стіни й білу стелю переходу. 

 

Як ми писали, запис викликав шквал гніву й обурення у соцмережі - "перфоманс" юної художниці криворіжці не оцінили, висловлюючи побажання, щоб вона негайно відмила написи і не паскудила щойно відремонтовану підземку.

 

Більш того, з'ясувалось, що героїня інстаграмного хайпу ніколи не навчалась у 67-ій школі. Про це нам розповіла в. о. директора гімназії № 67 Лілія Максименко:

"Мене дуже обурило те, що було зроблено цією дівчиною. Скільки наше місто робить для того, щоб у нас було гарно, і раптом усе так спаплюжити, споганити... Ця молода особа ніколи не вчилася в нашій школі, вчаться лише її молодші сестри. Можливо, тому, що ця родина мешкає у мікрорайоні нашої школи, на відео вирішили так "окреслити територію". Їхня мама теж колись навчалася у нашій школі. Це гарна родина, в ній піклуються про дітей, усі діти добре вчаться. Дівчину, яка розмалювала перехід, звуть Вероніка, це нам повідомила поліція. Людина, яка зовсім не знає нашої школи і ніколи тут не вчилася, вчинила негарно і втягнула нас у ганьбу. Нам стало відомо, що вона навіть не мешкає в Кривому Розі. Вона з Ужгорода, їй уже за 20 років. Ми навіть уявлення не маємо, навіщо це було зроблено. Хотілося б подивитися їй в очі і запитати: навіщо? Поліція вже відвідувала цю родину, але нікого не застала вдома. Наша гімназія розташована в Інгулецькому районі, на житломасиві ПівдГЗК. Ми тут свого роду і культурний, і правовий центр, який допомагає людям з багатьох питань. Душа болить, що ім'я нашої школи так спаплюжили". 

 

Комунальники, звісно, вже відмили сумнозвісні написи, але осад, як кажуть, залишився.

 

Тим часом, сама Вероніка у своєму акаунті заявила усім, хто не схвалив її вчинок, що "переходи розмальовані в усіх культурних містах, а криворіжці живуть у сірому, смердючому совдепі і мають обмежену свідомість". 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: