Гірлянди - порвали, оздоблення - зламали. Криворізькі вандали зіпсували новорічні прикраси

ПРИГОДА
20.12.19 - 10:36

У ніч на 19 грудня криворізькі вандали не оминули прискіпливою увагою новорічне оздоблення Центрально-Міського району. Невідомі зірвали й пошкодили гірлянди з дюралайту, які прикрашали опори біля ялинки на проспекті Поштовому.

Про акт вандалізму з обуренням повідомили дописувачі сторінки у фейсбук. 

 

"Немає слів, щоб висловити обурення стосовно нелюдського ставлення до рідного міста, до того, що робиться для створення новорічного настрою у наші непрості часи! Напередодні Новорічних свят виконком Центрально-Міської ради за сприяння підприємств встановив ялинку, оздобив ялинкове містечко на площі біля міського театру. В ніч на 19 грудня невідомі особи здійснили акт вандалізму. Зірвано та пошкоджено гірлянди з дюралайту, які прикрашали опори біля новорічної ялинки.

Підприємці району докладають зусиль: прикрашають магазини та кафе святковим вбранням. Але декому це чомусь заважає! Понівечили прикраси Квіткової майстерні на вулиці Лермонтова, а також Студії Чіжевської на пл. Визволення. Це нагадує стару Шапокляк, яка робила усе, щоб нашкодити, та ще й нишком. Дуже підло! Ганьба тим, хто це зробив та зіпсував свято для усіх мешканців району та міста", - нарікають адміністратори сторінки.

 

Дуже прикро, що у свідомості деяких криворіжців іржавим цвяхом сидить нікчемне й агресивне бажання трощити, рвати, псувати й паплюжити, а не створювати, примножувати чи берегти дбайливо зроблене для громади.

 

На превеликий жаль, хуліганські вчинки невідомих для нашого міста - не новина. 

 

У листопаді криворізькі правоохоронці затримали у Покровському районі, поблизу КРЕСу, вандала. Балончиками з фарбою 31-річний місцевий мешканець псував фасади будинків та магазинів.

 

Як ми писали, невідомі вже вп'яте за рік обстріляли міські тролейбуси. Вони завдають збитків комунальному підприємству. І головне - такі дії несуть загрозу пасажирам транспорту.

 

Як ми повідомляли, у серпні вандали зіпсували щойно встановлені дошки для оголошень.

 

Фото дописувачів у фейсбук.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: