Головою Дніпропетровської обласної ради став арбітражний керуючий із Кривого Рогу Микола Лукашук

ОФІЦІЙНО
16.12.20 - 15:41

Головою Дніпропетровської обласної ради сьогодні обрали Миколу Васильовича Лукашука. За нього проголосували 95 зі 120 депутатів.

До Дніпропетровської облради Микола Лукашук обирався 21-м номером у списку партії "Слуга народу". Також він балотувався за списком "Слуги народу" до Криворізької міської ради.

 

Депутат є керівником некомерційної професійної організації "Національна асоціація арбітражних керуючих" та членом робочої групи при Міністерстві юстиції з питань удосконалення законодавства у сфері банкрутства.

 

Микола Лукашук – арбітражний керуючий із Кривого Рогу. Народився 24 листопада 1980 року. Освіта: вища економічна за спеціальністю «Менеджмент організацій», вища юридична за спеціальністю «Правознавство». Обіймав керівні посади на підприємствах малого бізнесу. Керівник некомерційної професійної організації «Національна асоціація арбітражних керуючих». Член робочої групи при Міністерстві юстиції України з питань удосконалення законодавства у сфері банкрутства. №21 у списку партії «Слуга народу» на виборах до обласної ради. Балотувався за списком «Слуги народу» і до Криворізької міської ради. 

 

Першим заступником голови Дніпропетровської облради став представник "ОП-ЗЖ" Геннадій Гуфман.

В цілому, до депутатського корпусу Дніпропетровської облради після виборів 25 жовтня 2020 року увійшли представники 7 партій: "Слуга народу" (30 мандатів), "Опозиційна платформа – За життя" (27), "Пропозиція" (17), "Блок Вілкула "Українська перспектива" (16), "Європейська солідарність" (13), "Громадська сила" (9) та ВО «Батьківщина» (8). 

 

Усього в Дніпропетровській обласній раді - 120 депутатів. Дві третини обранців - безпартійні, попри те, що всіх обирали за партійними списками.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: