Гранатомет, п’ять пістолетів, патрони. У Дніпрі за численні розбої та грабежі затримали злочинну групу. Відео

КРИМІНАЛ
07.10.19 - 17:11

6 жовтня співробітники карного розшуку Дніпровського відділу поліції спільно із спецпризначенцями «КОРДу» затримали чотирьох активних учасників групи, які скоювали розбої, грабежі та крадіжки з приватних будинків та квартир, – повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Поліцейські встановили місце перебування усіх учасників злочинної групи та затримали їх. Підозрювані у злочинах – молоді люди віком від 20-ти до 35-ти років, раніше судимі за аналогічні злочини мешканці Дніпра.

 

У злочинців вилучили до них, а також речові докази. Зброю та боєприпаси направили на експертизу. Також вилучили автомобілі BMW та Hyundai Elantra, на яких пересувалися затримані під час злочинів.

 

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за розбій та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

 

Наразі вирішують питання про повідомлення зловмисникам підозри та обрання міри запобіжного заходу. За скоєний злочин їм може загрожувати від 7-ми до 12-ти років позбавлення волі. Також поліція встановлює інших учасників злочинного угрупування.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: