Гроші на ремонт доріг забрали в онкохворих - 62 млн грн узяли з програми МОЗ

ВАЖЛИВО
28.10.20 - 9:32

Уряд передав 61,55 млн гривень з проєкту бюджетної програми МОЗ з удосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкозахворювань на розвиток доріг у Львівській області. 

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів від 21 жовтня.

 

Всього у цій бюджетній програмі перерозподілили 104,75 млн гривень. Тобто на ремонт доріг загального користування у Львівській області передали 60% від цієї суми. 

 

Ще 33,2 млн гривень пішли Міністерству освіти і науки – зокрема, на реставрацію головного корпусу ЛНУ імені Івана Франка, а 10 мільйонів – Міністерству енергетики на розвиток потужностей Новокостянтинівської шахти.

 

Окрім цього, Уряд узаконив перерозподіл загального бюджету, наданого Укравтодору. З 70 млн гривень, виділених на будівництво траси М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, 65,77 мільйонів піде на осучаснення сполучення Київ-Суми-Харків (в межах Чернігівської та Сумської областей), а 4,22 млн – також на розвиток доріг у Львівській області.

 

Нагадаємо, з Фонду боротьби з COVID-19 на будівництво доріг витратили 11,3 млрд гривень, а на будівництво і ремонт нових амбулаторій – 1,68 млрд гривень, і при цьому не закупили жодного апарата ШВЛ. 

 

Джерело – Наші Гроші.

 

Фото на прев’ю з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: