Гвардійці та поліцейські Кривого Рогу підхопили флешмоб на підтримку полонених моряків

ПАМ'ЯТЬ
03.01.19 - 15:41

Україною розповсюджується хвиля флешмобів на підтримку наших моряків, полонених Росією наприкінці листопада в Азовському морі.

  
2 січня ця акція була започаткована столичними підрозділами Національної гвардії. Сьогодні до них приєднались криворізькі військовослужбовці й поліцейські.

    
Патріотична акція на підтримку бранців Кремля відбулась сьогодні у військовій частині 3011.

 

Близько двохсот гвардійців та поліцейських сформували «живу» фігуру у вигляді штурвала і передали військове вітання побратимам.

 

"Сьогодні військовослужбовці Криворізької бригади Національної гвардії України імені Петра Калнишевського, спільно з управлінням патрульної поліції Кривого Рогу, провели флешмоб на підтримку українських моряків, які знаходяться в полоні Кремля. Ми задіяли практично весь особовий склад", - прокоментував Сергій Дорош, майор військової частини 3011.

 

Нагадаємо, що 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації здійснили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеси в порт Маріуполя Азовського моря. У полон потрапили 24 українські моряки, троє з них були поранені.

До флешмобу військових приєднались і поліцейські. Кажуть, не можуть триматись осторонь, коли їхні побратими потребують допомоги.

"Головне гасло патрульної поліції “Служити і захищати”. Ми також служимо українському народу. Якщо військовослужбовці боронять нашу територіальну цілісність, то ми захищаємо громадян всередині нашої країни. Тому ми також разом з групою тактичного реагування вирішили приєднатися до такої символічної і патріотичної акції," - пояснює Руслан Меткий, рядовий поліції.

 

Такі флешмоби проводять багато військових частин - кожна в своїй особливій манері, аби показати полоненим, що навіть у Новорічні свята ь про них пам’ятають та щиро прагнуть їх скорішого повернення.

 

Як ми писали раніше, на підтримку наших моряків бійці 17-ї танкової бригади провели флешмоб  "Жовто-блакитний кораблик - на ялинку!" 

 
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: