Ходіння по муках. Криворізькій теплоцентралі повернули електроенергію

ВАЖЛИВО
01.10.19 - 10:23

30 вересня всі об’єкти Криворізької теплоцентралі підключили до енергопостачання. Теплопостальник виплатив частину багатомільйонного боргу і зобов’язався в подальшому неухильно виконувати умови реструктуризації, – повідомляє пресслужба ДТЕК Дніпровські електромережі.

Борги за спожиту електроенергію Криворізька теплоцентраль накопичувала кілька років.

 

Нагадаємо, станом на вересень цього року ця заборгованість становила 181,8 млн грн. Після безрезультатних перемовин і неодноразових спроб прийти до конструктивного вирішення питання з реструктуризації заборгованості, 19 вересня оператор системи розподілу обмежив електропостачання споживачу-боржнику, як того вимагає Закон «Про ринок електричної енергії». ДТЕК Дніпровські електромережі відключили 10 запланованих точок, в тому числі котельні й насосні Криворізької теплоцентралі.

 

Наразі вдалось досягти домовленостей і підписати новий графік реструктуризації заборгованості. АТ «Криворізька теплоцентраль» виплатила 100% поточного платежу з реструктуризації.

 

Як ми раніше писали, Криворізька теплоцентраль заборгувала 1,7 мільярда гривень НАК "Нафтогаз України". Це загрожує зриву опалювального сезону у Кривому Розі.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: