Хор крокодилів-вокалістів здивує криворіжців вже цими вихідними

ЦІКАВО
20.12.18 - 16:35

Новорічна циркова програма «Навколосвітня подорож» стартує вже цієї суботи, 22 грудня. Головна її родзинка - крокодили-вокалісти.

Перша мандрівка – у країну фараонів та пірамід, під акомпанемент всесвітньо відомого хору алігаторів-співаків. Керує командою з восьми екзотів Олександр Орлов. Один з найперших експертів-знавців душі, розуму та тіла свого співочого тераріуму. Розпочалася дивна любов з виставки крокодилів, після якої Олександр зрозумів, що це - його.

«15 років вже з ними працюємо. Кров’ю, потом, любов’ю та ласкою досягли ми того, що глядачі зможуть побачити у суботу. Будуть різні трюки - голова у пащі крокодила, кататися з ними буду, боротися», – розповів дресирувальник крокодилів Олександр Орлов.

Продовжить тему великих хижаків Валерій Нечипуренко та його клишоногі вихованці. Далі на глядачів чекатиме школа верхової їзди та повітряні акробати.

Виступатимуть на сцені і символи року: найогрядніша за всіх свинка Фаїна та Джулія Робертс. Додасть перцю до зимової порції сміху кумедний клоун Вадим Булов.

Побачити прем'єру циркового дійства глядач зможе цими вихідними о 13.00.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: