Хто онлайн, хто офлайн. Не всі криворізькі школярі сьогодні навчались за партами

АКТУАЛЬНО
07.02.22 - 14:27

Як ми писали, вранці 7 лютого правоохоронці отримали повідомлення про замінування загальноосвітніх навчальних закладів.

За інформацією наших журналістів, сьогодні окремі школи Кривого Рогу проводили навчання дистанційно, інші – працювали у звичному режимі. За партами провели день і учні Криворізької педгімназії.

 

 «День починається з того, що до закладу приходить наряд поліції, який все перевіряє і складає рапорт. Щоденно у нас ведеться контроль своїми силами: техперсонал та вчителі закріплені за кожним приміщенням, які теж слідкують за безпекою. Також ми дотримуємось суворого режиму – жодна людина просто так до закладу не зайде», - прокоментувала директорка Криворізької педагогічної гімназії Тетяна Прокоп’єва.

 

І педагоги, і батьки та учні – у сподіванні на те, що найближчим часом ситуація стабілізується.

 

«Повідомлення про замінування – завжди стрес. Ми ніколи не знаємо правдивості інформації та чи можна нею нехтувати. Діти за віковими особливостями не здатні критично оцінювати ситуацію, тому постійно занепокоєні. Батьки також постійно переживають за життя і здоров’я дітей», - вчителька Оксана Ревун.

 

Нагадаємо, після масових «замінувань» у січні, 2 лютого було прийняте рішення про самостійне визначення формату навчання керівництвом шкіл, виходячи з інформації від правоохоронців.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: