Хворі на COVID-19 працівники госпітальних баз Кривого Рогу можуть отримати матеріальну допомогу

АКТУАЛЬНО
24.11.20 - 11:21

Працівники госпітальних баз Кривого Рогу, які захворіли на коронавірус, можуть отримати матеріальну допомогу з обласного бюджету. Сума разової виплати - 10 тис грн. Про це сповістив голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

Матеріальну допомогу з обласного бюджету виплачуватимуть медичним та немедичним працівникам госпітальних баз, які затверджені для лікування пацієнтів з COVID-19. Її зможуть отримати ті, хто захворів на  коронавірус з 1 листопада 2020 року.
 

Аби отримати виплати, потрібно звернутися до Дніпропетровської ОДА особисто або надіслати документи поштою за адресою: пр. Поля, 1, м. Дніпро, 49004.

Ще один варіант – надіслати відскановані папери на електронну адресу zverngrom@adm.dp.gov.ua

 

Необхідно надати: заяву про надання матеріальної допомоги; копію паспорта з позначкою про місце реєстрації; копію ІНН; завірену копію виписки з медичної документації закладу, в якому людина проходила лікування СОVID-19; виписку з банку про банківські реквізити для перерахування коштів.

З питаннями щодо матеріальної допомоги керівники медзакладів можуть звертатися до департаменту охорони здоров’я ОДА за тел. 056 742 87 62.

За оперативними даними, з початку листопада на COVID-19 захворіли майже 100 працівників госпітальних баз Дніпропетровщини.
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: