І навіть смерть не розлучить нас. Вівчарка Томмі щодня чекає у церкві хазяйку, яка померла 2 місяці тому

СОЦІУМ
27.09.21 - 16:10

В Італії убита горем німецька вівчарка, власниця якої померла два місяці тому, весь цей час ходить до церкви, в якій відбулася похоронна церемонія.

Пронизливу історію вірної дружби і відданості розповів у соцмережі Почесний Консул Держави Ізраїль у Західному регіоні України Олег Вишняков.

 

Хазяйкою вівчарки Томмі була 57-річна Марія Маргарита Лочі. З того моменту, коли жінка знайшла вівчарку зовсім маленьким цуценям в полі неподалік від свого дому, собака став її найвірнішим другом на подальші сім років.

 

Марія Лочі не мала близьких друзів, тому сильно прив'язалася до Томмі і навіть попросила священника дозволити їй щодня ходити в церкву разом із ним.

 

По смерті жінки, Томмі продовжує ходити до церкви. Він біжить до храму одразу, коли чує дзвони, що сповіщують про початок служби.

 

"Пес чекає, що хазяйка повернеться. Він тихенько й терпляче сидить збоку від вівтаря. Томмі дуже добре поводиться - не видає ні звуку. Ніхто з вірян ніколи не скаржився на присутність Томмі", - розповів священник Донато Панна.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: