І сміття вигребли, і відпочили. У Кривому Розі відбувся ековікенд на гранітному кар'єрі

ЕКОЛОГІЯ
30.08.20 - 10:49

Як ми писали, нещодавно Інститут розвитку міста закликав усіх небайдужих містян долучитись до прибирання криворізької "лагуни". Як минув вікенд з користю, розповіли організатори заходу у соцмережі.  

Спільними зусиллями ініціаторів та волонтерів, 29 серпня у Кривому Розі причепурили туристичну родзинку Покровського району. 

 

 

До прибирання долучились близько 60 криворіжців різного віку. Участь в екологічній акції взяли представники Інституту розвитку міста у партнерстві з Зеленим центром Метінвест, Донецьким юридичним інститутом, Інспекцією з благоустрою міста, Екоспецтрансом. Приєднались до прибирання начальник міського департаменту благоустрою Іван Карий, криворізькі активісти Світлана Хватова, Микола Єрошкін, Володимир Огур, Дарина Овчаренко та ін.

 

Після того, як мальовничий кар'єр привели до ладу і винесли останній мішок сміття, перейшли до розважальної частини ековікенду. Поціновувачі йоги взялись за очищення власної карми. Ті, кому більше до вподоби активний відпочинок, відвідали екскурсію "Крутоярівські походи" та покаталися на сап-дошці. 

 

 

"Краса - поруч, тільки потрібно дбайливіше ставитися до неї", - підсумували організатори.

 

 

Фото зі сторінки "Кривий Ріг туристичний".

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: