«Ігри Нескорених» у Кривому Розі організовані на надзвичайно високому рівні, - координаторка Invictus Games Оксана Горбач

ВІЙСЬКОВІ
11.07.21 - 11:02

Представниця оргкомітету Invictus та Warrior Games в Україні підкреслила високий рівень організації змагань - рівень комфорту поселення, спеціального соціального транспорту для учасників з обмеженими можливостями, організації локацій та суддівства змагань.

«Я надзвичайно задоволена рівнем організації в Кривому Розі. Транспорт, харчування, логістика, спортивні локації, рівень підготовки суддів. Все на високому рівні, - сказала Оксана Горбач. - Такий соціальний транспорт, як у Кривому Розі, є далеко не в кожному обласному центрі. Наших учасників на візках вночі та зранку зустріли на вокзалі, привезли в готель. Поселили в один із найкращих у Кривому Розі готелів. Учасники підходили до мене дякували за те, що там дуже гарні умови, харчування».

 

Відповідаючи на запитання ЗМІ, координаторка Ігор Нескорених зауважила: «Ми проводимо «Ігри Нескорених» в Кривому Розі на запрошення міської громади. Ветеранська спільнота Кривого Рогу звернулась до організаційного комітету «Ігор Нескорених» з пропозицією. Ваша активна спільнота ветеранів, учасників бойових дій дбають одне про одного, хочуть організовувати заходи. Керівництво міста і міський голова Костянтин Павлов підтримали цю ініціативу. Ми приїхали і беремо участь, допомагаємо обладнанням - тут наші луки, допомагаємо експертизою, тому що це все ж таки ігри з обмеженням функціональності».

 

Організатори відзначили роботу волонтерів, які супроводжували та надавали підтримку учасникам змагань.

 

У Кривому Розі зібралося більше ста учасників із східної, західної, центральної та південної України. Представлені підрозділи Збройних сил, Національної Гвардії, Прикордонної Служби та Добровольчі батальйони. 

 

Нагадаємо, Кривий Ріг вперше приймає чемпіонат для поранених ветеранів АТО. Відкриття відбулося вчора, міський голова Костянтин Павлов від імені громади щиро привітав учасників та побажав усім успіхів та наснаги.

 

Сьогодні до 12:00 триватиме фінал змагань зі стрільби з лука (запасне поле стадіону «Металург», заїзд з вул. Святогеоргіївська). О 12:00 розпочнеться церемонія нагородження переможців.

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: