Інспектори Криворізької 80-ї колонії отримали золото та срібло у багатоборстві кінологів

ПОДІЯ
10.06.19 - 10:42

7 червня на території П’ятихатської виправної колонії № 122 завершились щорічні змагання з багатоборства кінологів на першість установ виконання покарань і слідчих ізоляторів Південно-Східного міжрегіонального управління з ПВКПП Мінюсту, – повідомляють у прес-службі установи.

Протягом 3-х днів інспектори-кінологи змагалися у подоланні смуги перешкод, виконанні комплексу вправ загальної та спеціальної підготовки розшукових собак (пошук за слідами, обшук місцевості та пошук гільз) та у затриманні умовного злочинця.

Під час змагань зважали на навички та дисципліни, які найбільш важливі у повсякденній службовій діяльності: загальний курс дресирування, комплекс вправ спеціальної підготовки розшукових собак, вартова служба та навички з подолання смуги перешкод.

У особистій боротьбі 1 місце посів молодший інспектор-кінолог Криворізької виправної колонії №80 Гоцуленко Володимир, 2 місце – молодший інспектор-кінолог Криворізької виправної колонії №80 Кириченко Дмитро, 3 – молодший інспектор-кінолог Дніпровської виправної колонії №89 служби Пітомец Микола.

У командній перемозі 1 місце – Криворізька виправна колонія №80, 2 – Синельниківська виправна колонія №94, 3 – Жовтоводська виправна колонія №26.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: