Інсульт посеред вулиці. Як небайдужі криворіжці і медики швидкої дідуся рятували

СОЦІУМ
17.02.20 - 14:32

Криворіжець Олександр Бузько розповів у соцмережі фейсбук історію про людську небайдужість і професіоналізм криворізьких медиків. 

"10 днів тому приходить моя дочка і каже, що на вулиці лежить чоловік і не може встати, хоча й намагається, - розповів криворіжець. - Я думав, що він п'яний. Пішли піднімати. Дідові на вигляд - років 70, поруч з ним стояла тачка з курячим послідом і вила. Дід був весь забруднений цим послідом. Ми його підняли, бачимо - він тверезий, але розмовляє невиразно, і помітно, що йому відбирає праву частину тіла".

 

Батько з дочкою негайно викликали швидку, а поки їхали медики, тримали дідуся.

 

Швидка приїхала за 7 хвилин, - каже чоловік. Розпитали, що і як, і почали заносити старенького в машину.

 

"Я кажу: він весь брудний. А вони мені: "нічого страшного". Занесли діда в машину і там відкачували хвилин 20, а потім поїхали. Ми забрали його тачку з вилами і пішли додому. Так-от, я побачив, що у нас працівники швидкої допомоги - молодці, вони заслуговують на величезну повагу! А вчора прийшла до нас додому дочка цього дідуся з мандаринами і шоколадом для моєї дівчинки, і сказала, що моя дитина врятувала життя її батькові. Дякувала. Дідуся вже виписали з лікарні. Усім добра!" - резюмував містянин.

 

Вчинок криворіжця та оперативну роботу медиків дописувачі оцінили схвальними, вдячними відгуками.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: